فرهنگ غذایی بین‌الملل

فرهنگ غذایی مردم کانادا

در این مطلب به فرهنگ غذایی مردم کانادا می‌پردازیم و می‌خوانیم که مردم کانادا چه نوع سبک غذایی در تاریخ خود جای دادند.

کانادا شمالی‌ترین کشور در قاره آمریکای شمالی است و بعد از روسیه دومین کشور بزرگ جهان، با فرهنگ آشپزی و غذای بسیار غنی است. آشپزهای کانادایی، و غذاهای کانادا از محبوب‌ترین غذاهای دنیا است.

کانادا، کشوری است که مردم از ملیت‌های مختلف باهم زندگی می‌کنند. شما می‌توانید ده‌ها فرهنگ را در منو غذاها در کانادا ببینید. به همین دلیل در کانادا با طعم‌های مختلف غذایی روبرو می‌شوید. در این مقاله قصد داریم برخی از این غذاهای لذیذ و محبوب‌ترین آن‌ها در کانادا را به اشتراک بگذاریم.

اولین آشپزهای کانادا، مردم بومی بودند که، بیش از ۵۰۰ گونه گیاهی را برای غذا در کانادا استفاده می‌کردند. آن‌ها انواع مختلفی از گیاهان را کشت می‌کردند، در آسمان، آب و زمین به شکار حیوانات می‌پرداختند. آن‌ها همچنین از ابزارهای مختلفی برای جوشاندن، نگهداری و تفت دادن غذای خود استفاده می‌کردند.

ورود فرانسوی‌ها و انگلیسی‌ها مواد تشکیل‌دهنده بیشتری و تکنیک‌های جدید پخت‌وپزی را برای تولید غذا در کانادا به همراه داشت. امروزه، بسیاری از غذاهای سنتی کانادا نشانه این تأثیرات بومی، فرانسوی و انگلیسی است.

ویژگی غذا در کانادا

درواقع سخن گفتن از ویژگی‌های خوراک در کانادا سخت است. وقتی می‌گوییم غذای هندی، بلافاصله به ترکیبی از ادویه‌ها و بوهایی فکر می‌کنیم که؛ آن را کاملاً هندی می‌کند. همچنین غذای چینی به‌خوبی قابل‌تصور است. اما تشخیص غذای کانادایی دقیق با عطروطعم، بافت یا ویژگی آن دشوار است؛ زیرا کانادا یکی از چند فرهنگی‌ترین کشورهای جهان است.

بااین‌حال، اگر بخواهیم از غذاهای محبوب در کانادا تعریف کنیم، خواهیم دید که آنچه باعث می‌شود غذا در کانادا شهرت پیدا کند، می‌تواند سابقه تاریخی آن و مواد محلی برای تهیه آن‌ها باشد. همان‌طور که جنیفر کوچرال کینگ، نویسنده فرهنگ غذایی کانادایی و برنده جایزه نویسندگی دراین‌باره؛ گفت: “هیچ تعریف واحدی از غذاهای کانادایی وجود ندارد. غذاهای سنتی آغشته به تاریخ و فرهنگ منطقه آن است. در خط مقدم صحنه آشپزی کانادا، هر آشپز با ابتکار و نوآوری این عناصر را تفسیر می‌کند تا دید بسیار دقیقی غذا را منعکس کند. “

کانادا عمدتاً یک کشور مهاجرپذیر است و فرهنگ غذا در کانادا نشان‌دهنده این امر است. این غذا به‌اندازه سرد بودن زمستان‌های آن غنی است. تورتیر، شربت افرا، سوپ ژامبون و نخودفرنگی و پوتین ریشه عمیقی در سنت‌های کانادایی فرانسه دارند.

غذا کانادایی

سبک و مزاج غذا در کانادا

در یک کشور چند قومی و دارای رستوران عالی، تعریف برخی موارد که دقیقاً “غذای کانادایی” محسوب می‌شود، گاهی اوقات می‌تواند یک چالش باشد. به‌طورکلی، بیشتر کانادایی‌ها یک رژیم غذایی “غربی” دارند که غذا در کانادا، کاملاً شبیه سبک غذا در آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها است، تمرکز زیادی روی غلات و فرآورده‌های لبنی، گوشت گاو و مرغ، برخی میوه‌ها و سبزیجات پخته یا تازه دارند.

کانادایی‌ها معمولاً سه وعده استاندارد دارند در روز صبحانه، ناهار و شام هرکدام کاملاً مشخص است.

غذاهای سنتی صبحانه در کانادا تخم‌مرغ پخته‌شده، سوسیس گوشت خوک یا بیکن سرخ‌شده، سیب‌زمینی سرخ‌شده، نان تست‌شده، پنکیک (یا نان تست فرانسوی مخلوط تخم‌مرغ) و شربت، غلات یا بلغور جو دوسر است. برای کسانی که آن را جدی می‌گیرند، غیرمعمول نیست که یک صبحانه “دلچسب” کانادایی حاوی تقریباً همه موارد ذکرشده باشد.

ناهار در کانادا اغلب می‌تواند یک وعده غذایی سبک باشد، زیرا به‌طور سنتی در ظهر یا حوالی ظهر میل می‌شود، زمانی که بیشتر کانادایی‌ها هنوز در محل کار خود هستند. ناهار کانادایی معمولاً غذاهایی سنتی هستند که قابل‌حمل یا تهیه آسان هستند، مانند ساندویچ، سوپ یا سالاد.

شام تقریباً همیشه بزرگ‌ترین و آماده‌ترین وعده غذایی در بین روزهای کانادایی است، چیزی که فرد می‌تواند پس از یک روز طولانی کار از آن لذت ببرد. این میل و لذت وعده غذایی به معنای آن است که کانادایی‌ها تمایل دارند تنوع مختلفی را برای شام داشته باشند، و در نتیجه خلاصه کردن یک غذای سنتی کانادایی دشوار است. به‌طورکلی، در شام‌های کانادایی معمولاً نوعی غذای بزرگ گوشتی مانند سینه مرغ، استیک، گوشت خوک، همبرگر یا گوشت گاو چرخ شده و در کنار آن سبزیجات پخته‌شده مثل هویج، نخودفرنگی، لوبیای سبز، گل‌کلم، کلم بروکلی یا ذرت، آماده می‌شود و همچنین در طرفی دیگر موادی چون برنج، ماکارونی، سیب‌زمینی یا نان میل می‌شود.

 

منبع: trustimm.com

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا